ΚοινωνίαΑρχείο

Δίωρη στάση εργασίας οι δάσκαλοι της Αργολίδας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας κηρύσσει δίωρη στάση εργασίας για την Πέμπτη 21 Απριλίου από τις 9:00 έως τις 11:00 προκειμένου να διευκολύνει όσους συναδέλφους αναπληρωτές αλλά και μόνιμους θέλουν να μεταβούν στην Αθήνα, όπου στις 12 το μεσημέρι της 21ης/04/2016 οργανώνεται από τη Δ.Ο.Ε. συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας για το νέο σύστημα πρόσληψης Αναπληρωτών που εισηγείται η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και την κατάργηση εκατοντάδων τμημάτων νηπιαγωγείων σε όλη τη χώρα υποβαθμίζοντας τραγικά την προσχολική αγωγή.

Η Δ.Ο.Ε. έχει ήδη κηρύξει τρίωρη στάση εργασίας για την Πέμπτη 21-04-2016 από τις 11:00 έως τις 14:00. Συνεπώς όσοι συνάδελφοι θελήσουν να λάβουν μέρος στην στάση εργασίας θα δηλώσουν πεντάωρη στάση εργασίας από τις 9:00 έως 14:00.

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος προτίθεται να νοικιάσει πούλμαν για την μεταφορά των συναδέλφων Αναπληρωτών στο Υπουργείο Παιδείας με την προϋπόθεση ότι θα συγκεντρωθεί ικανοποιητικός αριθμός συναδέλφων που δηλώσουν στάση εργασίας.

Για το λόγο αυτό καλούνται όσους συναδέλφους θελήσουν να μεταβούν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας να το δηλώσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου το αργότερο έως την Τετάρτη 20-04-2016 στις 2μ.μ.