ΡεπορτάζΑρχείο

Ο πιο must προορισμός για τους μαθητές το Ναύπλιο!

Ως ένας από τους αγαπημένους μαθητικούς προορισμούς έχει καθιερωθεί το Ναύπλιο, και αυτό γιατί συνδυάζει ιστορικότητα, ασφάλεια, φθηνές τιμές, εύκολο έλεγχο των μαθητών από τους καθηγητές αφού η κίνησή τους περιορίζεται κατά κύριο λόγο στην παλιά πόλη, και άνετα μπορεί να συνδυαστεί με εκπαιδευτικές επισκέψεις στους αρχαιολογικούς χώρους των Μυκηνών, της Επιδαύρου, αλλά και στο Παλαμήδι.

Εκτός από τους καθηγητές, και πολλά τουριστικά γραφεία το προτείνουν ως προορισμό για σχολικές εκδρομές λόγω προσβασιμότητας και χαμηλού κόστους.
 

Έτσι για ακόμα μια φορά το λιμάνι γέμισε με παρκαρισμένα πούλμαν από τα οποία ξεχύθηκαν στα σοκάκια της παλιάς πόλης εκατοντάδες παιδιά κάθε ηλικίας.

Σουβλατζίδικα, τυροπιτάδικα, παγωτατζίδικα, καφετέριες και φάστ φουντ πήραν φωτιά, όντας οι μεγάλοι κερδισμένοι από τις σχολικές εκδρομές. Θα τυλίγουν σουβλάκια μέχρι και στον ύπνο τους…
 

Φυσικά τα παιδιά δεν είναι οι πελάτες που θα κάνουν τη μεγάλη κατανάλωση, όμως είναι πολλά, πάρα πολλά! Και χρόνο με το χρόνο αυξάνονται και πληθύνονται… 

Αυτές τις μέρες οι σχολικές εκδρομές είναι στο πικ τους, και μετα τη διακοπή του Πάσχα θα υπάρξει και συνέχεια…