ΑθλητισμόςΑρχείο

Ο Τοξότης Ναυπλίου πρωταθλητής στους παίδες

Η ομάδα του Α.Ο. Τοξότη αναδέχθηκε πρωταθλήτρια στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αργολίδας, στην κατηγορία παικτών γεννηθέντων το 2001-2002, σε αγώνα που έγινε στην Αρχαία Επίδαυρο.

Η νίκη επί του Παναργειακού, κρίθηκε στα πέναλτι 2-1 καθώς το κανονικό ματς έληξε 0-0. Στα πέναλτι κυριάρχησαν οι δυο γκολκίπερ αφού ο Νταντής του Τοξότη απέκρουσε τέσσερα και ο Φατούρος του Παναργειακού  τρία…
 

Στο μικρό τελικό που προηγήθηκε ο Α.Ο. Σχινοχωρίου επικράτησε  3-0 του Τροιζηνιακού.

Διαιτήτευσαν οι Βαγγ. Μανούχος, Ανδρ, Καραγεώργος, Μαρ. Μπούκουρα, ενώ η κερκίδα ήταν κατάμεστη από φιλάθλους, κυρίως γονείς των αθλητών.
 

Τον τελικό τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριος, ο βουλευτής κ. Γιάννης Ανδριανός μέλη του Δ.Σ Επιδαύρου, ενώ από την ΕΠΣΑ παραβρέθηκαν  ο πρόεδρος  Γιάννης Αποστολόπουλος, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Μαντζούνης, ο αναπλ. Γενικός Γραμματέας Γιάννης Γαλανόπουλος, καθώς και οι Ενωσιακός προπονητής Διον. Διατσίγκος με το συνεργάτη του Μπάμπη Ρουσσή.

Η ΕΠΣΑ ευχαριστεί θερμά το Δήμο Επιδαύρου και ιδιαίτερα τον εκπρόσωπο του Τοπικού Συμβουλίου Διον. Λασκαρά για την παραχώρηση του γηπέδου και για όλες τις διευκολύνσεις που παρείχε για την άψογη διεξαγωγή των τελικών.