ΑθλητισμόςΑρχείο

Σημαντικό τρίποντο για τη Λέρνα στην προσπάθεια για άνοδο

Σημαντική νίκη πέτυχε η Ένωση Λέρνας για την 4η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική, με αντίπαλο τον Τσικλητήρα Πύλου τον οποίο τον κέρδισε με το ίδιο σκορ με το οποίο είχε χάσει στη Πύλο.

Η πρωταθλήτρια Αργολίδας κέρδισε στο Κιβέρι τον μέχρι πρότινος πρωτοπόρο με σκορ 1-0, χάρη στο γκολ του Γιάννου στο 66′.

Την ήττα του Τσικλητήρα εκμεταλλεύτηκε η Δόξα Μεγαλόπολης που σε ένα επεισοδιακό ματς επικράτησε με 3-2 του Ολυμπιακό Γυθείου (3-2) και πέρασε μόνη πρώτη.

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ: Κατσαούνης, Ζίου (50’ Β. Κατσίρης), Γ. Διαμαντής, Α. Λαζάρου, Ν. Κατσίρης, Α. Διαμαντής, Κιρβαλίτζε, Αντωνιάδης, Κοσμάς (91′ Μπούρης), Γιάννος, Καραγκούνης (71΄Σαρρής).

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μίντζηρας, Δούνιας, Ανταλής, Μπαστακός, Μπίζος, Χοτζάι (86’ Μικελάτος), Κυριαζόπουλος, Διακουμής, Τσώνης (56’ Νάτσης), Γραμματικόπουλος, Τσάτσος (86’ Μουράτης).

Η βαθμολογία μετά τους πρώτους τέσσερις αγώνες έχει ως εξής: Μεγαλόπολη 8, Λέρνα 7,Πύλος 7, Γύθειο 0. Την Κυριακή η Ένωση Λέρνας φιλοξενείται στο Γύθειο, σε ένα ματς που χρειάζεται τη νίκη ώστε να διεκδικήσει την άνοδο την τελευταία αγωνιστική στο εντός έδρας ματς με τη Δόξα Μεγαλόπολης.