ΑθλητισμόςΑρχείο

Μεταγραφικές βόμβες για τον Οίακα!

Την άμεση επάνοδό του στις Εθνικές κατηγορίες θα επιδιώξει ο Οίακας Ναυπλίου, γεγονός που εύκολα γίνεται αντιληπτό από τους… μεγαλεπήβολους στόχους που έχει θέσει εν όψει μεταγραφικής περιόδου η ομάδα του Παύλου Νώντα.

Συγκεκριμένα ο Οίακας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Δρακόπουλου για το superbasket.gr, φέρεται να έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τον έμπειρο γκαρντ της Κύμης, Δημήτρη Παπαντωνίου (που πανηγύρισε, λίγες ημέρες πριν, με τους Κουμιώτες την άνοδο στην Α1), ο οποίος αποφάσισε να… “κατέβει” τρεις κατηγορίες και να αγωνιστεί -έπειτα από μία μακρά και άκρως επιτυχημένη θητεία στα Εθνικά πρωταθλήματα- στην Α1 ΕΣΚΑΚ!

Οι άνθρωποι του Οίακα, στην προσπάθεια απόκτησης του εκρηκτικού γκαρντ, είχαν “συμμάχους” το δέλεαρ του “επαναπατρισμού”, μιας και ο Παπαντωνίου είναι κάτοικος Ναυπλίου, αλλά και ο… χρόνος, που είναι αμείλικτος, με τον άλλοτε ηγέτη της Λιβαδειάς να κουβαλά πλέον… 35 χειμώνες στις πλάτες του! Ετσι, κατάφεραν να πείσουν τον άλλοτε ηγέτη της Λιβαδειάς να… κατηφορίσει προς Αργολίδα μεριά και να ηγηθεί των προσπαθειών των Ναυπλιωτών για άμεση επιστροφή στη Γ’ Εθνική!

Ομως, οι Ναυπλιώτες δεν σταματούν εκεί, αφού έχουν προσεγγίσει και τον πολύπειρο Χάρη Ατζαμόγλου, που φέτος αγωνιζόταν στην Β’ Εθνική με τη φανέλα της Νίκης Αμαρουσίου, με τον 28χρονο γκαρντ -άλλοτε ηγέτη του Κορωπίου, που μεταξύ άλλων έχει πρωταγωνιστήσει σε ΚΑΠ, Αιγάλεω και Χολαργό- να μην αποκλείει τη συγκεκριμένη προοπτική.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, και αν ολοκληρωθούν τελικά αυτές οι κινήσεις, ο πήχης ανεβαίνει στα ύψη για τον Οίακα που γίνεται το πρώτο και αδιαφιλονίκητο φαβορί για την επάνοδο στην Γ’ Εθνική.