ΕκδηλώσειςΑρχείο

Οι ανώνυμοι ναρκομανείς Ναυπλίου παρουσιάζουν το πρόγραμμά τους

Μία ξεχωριστή εκδήλωση θα λάβει χώρα αυτή την Κυριακή στο Βουλευτικό (11:30 π.μ.) στα πλαίσια της δράσης της Ομάδας Ναρκομανών Ανώνυμων του Ναυπλίου, η οποία διεξάγεται σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων.

Η ομάδα θα παρουσιάσει το πρόγραμμά της, ένα πρόγραμμα πλήρους αποχής από όλα τα ναρκωτικά, συμπεριλαμβανομένου και του αλκοόλ. Αυτό εστιάζεται στον εθισμό και στη διαδικασία ανάρρωσης απ’ αυτόν και η μόνη προϋπόθεση για να είναι κάνεις μέλος είναι η επιθυμία να σταματήσει τη χρήση.
 

Οι Ναρκομανείς Ανώνυμοι είναι μια Παγκόσμια μη κερδοσκοπική οργάνωση η οποία ξεκίνησε από τις ΗΠΑ το 1953 και σήμερα πραγματοποιεί 62.000 συγκεντρώσεις την εβδομάδα σε 132 χώρες.

Στην Ελλάδα η 1η ομάδα ξεκίνησε το 1987 στην Αθήνα και σήμερα πραγματοποιεί 140 συγκεντρώσεις την εβδομάδα σε Αθήνα, Πειραιά, Μαρκόπουλο, Θεσαλονίκη, Κατερίνη, Γιαννιτσά, Αλεξ/πολη, Πάτρα, Ναύπλιο, Κέρκυρα, Κρήτη, Κορινθία, Λάρισα, Λουτράκι και Ζάκυνθο.

Επίσης πραγματοποιούνται ομάδες παρουσίασης σε εβδομαδιαία βάση σε σωφρονιστικά ιδρύματα και θεραπευτικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ 
– Προσέλευση
– Έναρξη – Καλωσόρισμα
– Ιστορικό και Δομή Ν.Α.
– Προσωπικές Ιστορίες
– Ερωτήσεις – Απαντήσεις
– Κλείσιμο 

Τηλεφωνική γραμμή βοηθείας 210-3474777