ΚοινωνίαΑρχείο

Συγκλονισμένη η Κορινθία από διαδοχικά τραγικά περιστατικά!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας 46χρονου Έλληνα, ο οποίος σήμερα (22.6.2016) και πρώτες πρωινές ώρες, βρέθηκε νεκρός, σε πεζόδρομο στην Κόρινθο, έχοντας τραύμα στο θώρακα, πιθανώς από μαχαίρι.

Στο σημείο μετέβη Ιατροδικαστής, καθώς και αρμόδιο συνεργείο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Κορινθίας, για την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου.

Την προανάκριση και τις αστυνομικές έρευνες, διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.


Σοκ από την Οικογενιακή Τραγωδία στο Βραχάτι:

Παράλληλα συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βραχατίου, όπου το πρωί της Τρίτης βρέθηκαν νεκροί πατέρας και γιος, με τον πρώτο να πυροβολεί πέντε φορές τον γιό του και έπειτα με το ίδιο περίστροφο να αυτοκτονεί.

Ο 85χρονος πατέρας προέβη σε αυτή την πράξη για να «λυτρώσει» τον 49χρονο γιό του από τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε και να γλιτώσει το μικρότερο παιδί του από τα προβλήματα που θα του δημιουργούσε ο αδελφός του. «Την πράξη μου αυτή την έκανα για να απαλλάξω το δεύτερο παιδί μου από το δυσβάσταχτο βάρος της φροντίδας του αδελφού του», έγραφε ο ηλικιωμένος.


Θανατηφόρο στο Δερβένι:

Δυο νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα (22/6) στην Εθνική Οδό Πατρών Κορίνθου στο ύψος του Δερβενίου Κορινθίας.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο φορτηγά με τη σύγκρουση να είναι τόσο σφοδρή, ώστε οι οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματα και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.  

Συγκεκριμένα ο οδηγός του ενός σταμάτησε το φορτηγό του για να βοηθήσει τον δεύτερο οδηγο που είχε βλάβη. Από άγνωστη αιτία λύθηκε το φορτηγό και έπεσε πάνω στους δύο οδηγούς τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.