ΠολιτικήΑρχείο

Υποσχέσεις για την στελέχωση των Δήμων από Βερναρδάκη

Mε τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μαζί με το βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Γκιόλα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ναύπλιο ολοκληρώθηκε σήμερα η διήμερη επίσκεψη στην Αργολίδα του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση, Χριστόφορου Βερναρδάκη.

Στις δηλώσεις του ο κ. Βερναρδάκης χαρακτήρισε ιδιαίτερα εποικοδομητική την επίσκεψη το νομό καθώς είχε την ευκαιρία  να μιλήσει στην πολική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ- και να ανταλλάξει απόψεις- για τον ενάμιση χρόνο διακυβέρνησης, τις πολιτικές που ακολουθούνται, καθώς και για τους στόχους του επόμενου διαστήματος.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός αναφέρθηκε στις συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη Τάσο Χειβιδόπουλο και τους δημάρχους της Αργολίδας  από τους οποίους ενημερώθηκε για ανάγκες (συγκοινωνιακές υποδομές κλπ) προβλήματα , αλλά και για τις προοπτικές της περιοχής. Όπως δήλωσε ο κ. Βερναρδάκης θα εξετασθούν άμεσα ζητήματα που σχετίζονται με τη στελέχωση των Δήμων ενώ δεσμεύτηκε να μεταφέρει στους συναδέλφους του θέματα άλλων υπουργείων.
 

Από την πλευρά του ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας έκανε λόγο για ένα ιδιαίτερα  ενδιαφέρον διήμερο για  τα θέματα της Αργολίδας, από την επίσκεψη Βερναρδάκη και τις επαφές που είχε στην περιοχή.

Πριν την ομιλία οι κ.κ. Βερναρδάκης και Γκιόλας είχαν μια ουσιαστική συζήτηση με το Δ.Σ του Επιμελητηρίου αλλά και με εκπροσώπους εργαζομένων στο δημόσιο τομέα και τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Άργους.

Οι εκπρόσωποι των φορέων ενημέρωσαν τον Αναπληρωτή Υπουργό για τοπικά ζητήματα της Αργολίδας που σχετίζονται με την ανεργία, τις δυσκολίες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, το θέμα των ΖΟΕ κλπ. Ο αναπληρωτής υπουργός χαρακτήρισε σημαντικές τις συναντήσεις που είχε, καθώς με τις άμεσες επαφές η κεντρική διοίκηση ενημερώνεται από «πρώτο χέρι», υπεύθυνα, έτσι ώστε να δρομολογηθούν λύσεις.