ΑθλητισμόςΑρχείο

Έτοιμο για πιο πολύ στίβο το Ναύπλιο

Ολοκληρώθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου ο νότιος όμιλος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων /Παγκορασίδων Α΄ με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από τις ΕΑΣ: Περιφέρεια Πελοποννήσου, Βόρεια Πελοπόννησος, Πειραιάς & Νοτιοδυτική Αττική, Αθήνα, Δυτική Αττική, Λέσβος, Χίος – Σάμος, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Κρήτη και τα σωματεία από Βοιωτία και Εύβοια.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο έχουν τεθεί οι βάσεις για να φιλοξενήσει το Ναύπλιο και άλλες μεγαλύτερες διοργανώσεις κλασικού αθλητισμού στο μέλλον.

Όπως αναφέρει ο Δ. Κωστούρος από τον λογαριασμό του στο facebook:
«Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Παμπαίδων – Παγκορασίδων τελείωσε την Κυριακή στο Ναύπλιο. Ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση που φιλοξενήσαμε, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού όπως έχω ξαναπεί, είμαστε πάρα πολύ τυχεροί σαν δήμος που έχουμε ανθρώπους, οι οποίοι μπορούν να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε διοργάνωση τους ανατεθεί.

Η συνεργασία μας με τον ΣΕΓΑΣ και τον κ. Μπόλλα υπήρξε και συνεχίζει βέβαια να είναι άψογη και είμαι σίγουρος ότι η πόλη μας θα φιλοξενήσει ακόμα μεγαλύτερες διοργανώσεις στίβου. Έχουμε περάσει με άριστα όλες τις δοκιμασίες και έχουμε δώσει τα διαπιστευτήρια μας.

Συγχαρητήρια σε όλους, πρώτα απ όλα στους πρωταγωνιστές για την προσπάθεια τους, όπου βέβαια είναι τα παιδιά, στους γονείς που τα στηρίζουν και είναι δίπλα τους και φυσικά σε όλους όσους δούλεψαν για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα».