ΑθλητισμόςΑρχείο

Οι μικροί και οι μεγάλοι «Ιπτάμενοι» μάγεψαν το κοινό του Άργους

Ο αθλητικός – πολιτιστικός σύλλογος Αργολίδας «ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ», πραγματοποίησε την Κυριακή 3 Ιουλίου την ετήσια μουσικοχορευτική του παράσταση.

Οι μικροί και οι μεγάλοι «Ιπτάμενοι», μάγεψαν και καθήλωσαν το κοινό με την εναέρια παράστασή τους, που εκτός από μεταφορικά «πέταξαν» και κυριολεκτικά, σε μία εξαιρετική και πρωτότυπη για την περιοχή μας και όχι μόνο παράσταση με εναέριες ακροβατικές χορογραφίες.
 

Στη νέα αλλαγμένη πλατεία της πόλης του Άργους, τα παιδιά, τα «πιο μεγάλα παιδιά», η μουσική, τα φώτα, το σκηνικό και οι καταπληκτικές εναέριες χορογραφίες στα πανιά, με την αμέριστη συμπαράσταση του ιδιαίτερα ζωηρού και θερμού κοινού, απέδειξαν ότι όλοι μας έχουμε ανάγκη για πρωτότυπες και διαφορετικές παραστάσεις.

Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους ο θεματικός Αντιπεριφεριάρχης Πολιτισμού Αθλητισμού και Υγείας Αργολίδας κ. Βασίλης Σιδέρης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κ. Νίκος Γκαβούνος, η αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κ. Ελισάβετ Δήμα – Πετροπούλου, ο Πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Β΄βάθμιας εκπαίδευσης Παναγιώτης Σκούφης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νίκος Δελής και Παναγιώτης Τζαβέλλας.