ΚοινωνίαΑρχείο

Συλλογή τροφίμων με πρωτοβουλία της ΝΟΔΕ Αργολίδας

Χρειάζεται δύναμη και συνεχής αγώνας για να αγαπάς, να βοηθάς, να συμπονάς…

Όμως, όπως είπε και η αυστριακή διανοούμενη Bertha von Suttner, η οποία κέρδισε Νόμπελ Ειρήνης το 1905: «Μετά το ρήμα «αγαπώ», το «βοηθώ» είναι το πιο ωραίο ρήμα στον κόσμο»

Σήμερα, στην εποχή της οικονομικής κρίσης, η αγάπη προς το συνάνθρωπο, η κοινωνική αλληλεγγύη, μπορεί να εκφραστεί με την κάθε είδους βοήθεια σε άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, σε άτομα που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας.

Στα πλαίσια της δράσης της Νέας Δημοκρατίας «ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ», η ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας διοργανώνει στα γραφεία της, επί της οδού Άργους 7, στο Ναύπλιο, την Παρασκευή 15 Ιουλίου, ώρα 18:00-21:00 και το Σάββατο 16 Ιουλίου,  ώρα 10:00 -14:00, συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας.

Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν, θα διανεμηθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Άργους-Μυκηνών, στο Συσσίτιο του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Ναυπλίου και στην εθελοντική ομάδα του Δήμου Ερμιονίδας «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», ενώ κλιμάκια των Υπευθύνων Θεματικών Τομέων Δράσης της ΝΟ.Δ.Ε, θα επισκεφθούν τις αντίστοιχες δομές κοινωνικής αλληλεγγύης.