ΚοινωνίαΑρχείο

27χρονος βούτηξε 400 κιλά ελαιόλαδο από Ναυπλιώτη!

Εξιχνιάστηκαν δέκα περιπτώσεις απάτης σε Κορινθία, Αργολίδα και Λάρισα με την σύλληψη τριών ατόμων, ηλικίας 18, 25 και 49 ετών για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και απάτη, η οποία περιλαμβάνει ακόμη πέντε άτομα, ηλικίας 23,27,28,38 και 69 ετών, καθώς και άγνωστο αριθμό συνεργών τους.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, μαζί με ακόμη τρία άτομα, έναν 47χρονο, έναν 20χρονο και μία 32χρονη, αντίστοιχα, με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, κατά το χρονικό διάστημα από την 11.1.2016 έως την 8.2.2016, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Κορινθίων και στο Συκούριο Λάρισας, παραθέτοντας ψευδή στοιχεία ως αληθή, μέσω διαδικτύου, αναφορικά με την αγοροπωλησία οχημάτων, εξαπάτησαν ακόμη τρία άτομα και αφαίρεσαν συνολικά τρία οχήματα και χρήματα.

Όπως επιπλέον προέκυψε, ο 27χρονος, μαζί με δύο άγνωστους συνεργούς του, την 24.8.2015 στο Ναύπλιο, εξαπάτησαν ημεδαπό, παραθέτοντας ψευδή στοιχεία ως αληθή, αναφορικά με την αγοροπωλησία γεωργικών προϊόντων και αφαίρεσαν ποσότητα ελαιολάδου, βάρους 400 κιλών.

Η σχηματισθείσα δικογραφία, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου