ΑθλητισμόςΑρχείο

Σάρωσαν Γιαννοπούλου και Καρκαλάτου στο Πανελλήνιο

Ολοκληρώθηκε στο Ε.Α.Κ. Λάρισας το πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων ανδρών και νέων γυναικών που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Ιουλίου, με την Αργολίδα να εκπροσωπείται επάξια και  να αποσπά δύο μετάλλια με τις Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου και Ελπίδα Καρκαλάτου.

Τα 800μ εξελίχθηκαν σε παράσταση για έναν ρόλο, αφού η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου οδήγησε την κούρσα από την αρχή τερματίζοντας σε χρόνο 2:11.15 έναντι 2:15.31 της δεύτερης Κατερίνας Κούτλη. Η Ναυπλιώτισσα Κωνσταντίνα του Γ.Σ. Κηφισιάς μάλιστα έτρεξε και στα 400μ. όπου βγήκε δεύτερη.

Από την άλλη η Κιβεριώτισσα Ελπίδα Καρκαλάτου του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αργολίδας πήρε το χάλκινο μετάλλιο στα 400μ (με δεύτερη την Γιαννοπούλου) και 200μ αντιστοιχα.

Τα συγχαρητήριά του στις δύο αθλήτριες έσπευσε να δώσει και ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας σημειώνοντας: «Δύο αθλήτριες από την Αργολίδα μας έκαναν και πάλι περήφανους  με τις σημαντικές τους διακρίσεις σε μια ακόμη πανελλήνια διοργάνωση, αυτή τη φορά στη Λάρισα. Θέλω να συγχαρώ την Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου και την Ελπίδα Καρκαλάτου για  τις νέες τους   διακρίσεις και όλοι περιμένουμε  ακόμη περισσότερα μετάλλια στο μέλλον. Εύχομαι στην Κωνσταντίνα και την Ελπίδα, υγεία, δύναμη και πολλές ακόμη επιτυχίες».