ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Από γιαπί να ξαναγίνει λαϊκή…

Να επανέλθει άμεσα η λαϊκή του Άργους στον φυσικό της χώρο ζητά ο Γιώργος Μουσταϊρας, που επανέρχεται στο θέμα με αφορμή τη συνέλευση του Σωματείου «Μέλισσα» των παραγωγών – πωλητών αγροτικών προϊόντων, στην οποία πάρθηκε η απόφαση να καθαριστεί άμεσα ο χώρος που παραμένει εργοτάξιο, αλλιώς απειλούν να τον καθαρίσουν μόνοι τους και να ανεβάσουν τους πάγκους τους μέσα σε 10 ημέρες, κάτι που φυσικά όπως είναι λογικό, δεν είναι δυνατόν να συμβεί αφού κανένας δεν μπορεί να είναι υπεράνω των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου και των νόμων και να κάνει ότι αυτός του καπνίσει…

Όπως αναφέρει ο υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Άργους – Μυκηνών:
«Οι παραγωγοί – πωλητές της Λαϊκής Αγοράς Άργους βρίσκονται εδώ και μήνες σε απελπιστική κατάσταση, μετά την απομάκρυνσή τους από τον ιστορικό χώρο της Λαϊκής Αγοράς.

Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Η Λαϊκή του Άργους, όσον αφορά, τουλάχιστον, τα αγροτικά προϊόντα, έχει κάθετη πτώση, με μεγάλο αριθμό καταναλωτών να έχουν φύγει προς την Λαϊκή του Ναυπλίου και προς τα πολυκαταστήματα έξω από την πόλη!

Άμεση είναι η υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής, μια και τα έργα στην πλατεία Δημοκρατίας καρκινοβατούν, να επαναφέρει τους πωλητές στα παλιά τους πόστα. Και μην μας πουν πως θα λερώσουν τα… μάρμαρα! Ας καθαρίσουν πρώτα τα μάρμαρα στην πλατεία Αγίου Πέτρου…

Εκτός αν υπάρχουν άλλες σκέψεις για την προοπτική λειτουργίας της Λαϊκής… Κάτι, που φυσικά, θα ξεσηκώσει παραγωγούς και καταναλωτές»!