ΕκδηλώσειςΑρχείο

Το Ναύπλιο στον αγώνα για την αναβάθμιση της Ολυμπιακής ιδέας

Ημερίδα θα πραγματοποιηθει στο Βουλευτικό στις 16 Σεπτεμβρίου στην προσπάθεια για την καταπολέμηση του ντόπινγκ και την αναβάθμιση της Ολυμπιακής ιδέας.

Η ημερίδα τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκόπη Παυλόπουλου.
 


Στηρίζουν την προσπάθεια:

  • Από το χώρο της Ορθόδοξης Εκκλησίας ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας κύριος Νεκτάριος.
  • Από το χώρο της Περιφερειακής Διοίκησης ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, πρώην Υφυπουργός Πολιτισμού Πέτρος Τατούλης και ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Αναστάσιος Χειβιδόπουλος.
  • Από την Τοπική Αυτοδιοίκηση ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.
  • Από το χώρο της Επιστήμης ο Καθηγητής Εγκληματολογίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, ο Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΕΦΑΑ/ΔΠΘ Θεόφιλος Πυλιανίδης και ο Καρδιολόγος MD Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος.
  • Από το χώρο της Εκπαίδευσης ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Γιάννης Γαληνός και ο Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Αργολίδας Χριστόδουλος Στυλιανίδης.
  • Από το χώρο της αθλητικής οικογένειας ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρος Κούβελος, ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, ο PhD, Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και Μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου Παναγιώτης Δημάκος, το Μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Μπόλλας και ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου Κωνσταντίνος Βινατσέλας.
  • Από τους ανθρώπους που ασχολούνται με τα κοινά ο πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών και Πρόεδρος της εταιρείας ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨ Γιώργος Κατσιμπάρδης και ο Βουλευτής, πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός