ΑθλητισμόςΑρχείο

Αυλαία στον Πόρο για το 11ο Ράλλυ Δαναών

O Ac3 (Argolis Classic Car Club) συνδιοργανώνει με τον Δήμο Πόρου, το 11ο Ράλλυ Δαναών με επίκεντρο την Ανατολική Πελοπόννησο. Ο αγώνας ξεκίνησε σήμερα Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και συνεχίζεται αύριο Κυριακή.

H διήμερη εκδήλωση ακριβείας κλασσικών αυτοκινήτων, προσμετρά στο Argolis Historic Trophy 2016 με συντελεστή 1+1 (ξεχωριστή βαθμολογία για κάθε ημέρα). Επίσης προσμετρά στο Trophy Classic Mini Club.

Με αφετηρία τον Ισθμό Κορίνθου τα κλασικά αυτοκίνητα ακολούθησαν την διαδρομή προς Μέθανα, όπου και διαγωνίστηκαν σε εκπληκτικής ομορφιάς regularity διαδρομές στον γύρο της Χερσονήσου Μεθάνων. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς Γαλατά για να καταλλήξουν στον Πόρο.

Ο συνδιοργανωτής Δήμος Πόρου έχει φροντίσει για την στάθμευση των οχημάτων, από την άφιξη μέχρι και το τέλος της εκδήλωσης, ώστε να τα θαυμάσουν οι κάτοικοι και επισκέπτες του νησιού. 
 

Την Κυριακή το πρωί οι γραφικές regularity διαδρομές θα συνεχιστούν στα 2 νησάκια με τερματισμό, γεύμα και απονομή επάθλων, πλησίον του χώρου στάθμευσης.

Κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος από φίλους και μέλη της λέσχης, στο ράλλυ συμπεριλαμβάνεται και κατηγορία  “touring”, με διαδρομή μικρότερη κατά 48 περίπου χλμ. και χρονομέτρηση σε 6 συνολικά Ε.Δ.Α.