ΚοινωνίαΑρχείο

Κανένας βουλευτής στην κατάληψη του ΙΚΑ

Με συμμετοχή όχι πολλών πολιτών από την Ερμιονίδα, αλλά με σύσσωμο τον Δήμο Ερμιονίδας και όλες τις δημοτικές παρατάξεις, πραγματοποιήθηκε εχθές η συμβολική κατάληψη του ΙΚΑ στο Κρανίδι. 

Ο δήμαρχος Δημήτρης Σφυρής και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων στάθηκαν δίπλα δίπλα και στις δηλώσεις τους φάνηκε ότι υπάρχει ένα κοινο μέτωπο ώστε να ανατραπεί η απόφαση για το κλείσιμο του ΙΚΑ.

Παρούσα ήταν και η Περιφέρεια Πελοποννήσου μέσω του Τάσου Τζανή, άλλωστε έχει ήδη αποφασίσει όμοφωνα στο περιφερφειακό συμβούλιο κατα του κλεισίματος του υποκαταστήματος.

Στη κινητοποίηση βρέθηκε και η Λαική Ενότητα Αργολίδας με επικεφαλή τον Θανάση Πετράκο, ο οποίος απηύθηνε και χαιρετισμό συμπαράστασης.

Για την περιφερειακή παράταξη «Πελοποννησος Πρώτα» το παρών έδωσε ο Βαγγέλης Ντάνης ο οποίος έχει ασχοληθεί σοβαρά από την αρχή με το θέμα.

Το ίδιο ισχύει και για την Μαρκέλλα Μπίμπα που εκπροσώπησε το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλων.

Απόντες από την εκδήλωση ήταν και οι τρεις βουλευτές του νομού που μάλλον θα είχαν καλύτερα πράγματα να κάνουν το πρωί της Παρασκευής. Πάντως και οι τρεις έχουν ήδη κάνει τις παρεμβάσεις τους προς τους αρμοδίους ώστε να εξευρεθεί λύση για να μην κλείσει το υποκατάστημα του ΙΚΑ. 

Βίντεο από την συγκέντρωση (από Ιχνηλάτες Ερμιονίδας):