ΑθλητισμόςΑρχείο

Ανεμοθύελλες στον Πανναυπλιακό – 9 παίχτες απειλούν με αποχή

Η ήττα με 2-0 από το Δρέπανο φαίνεται πως φέρνει αλυσιδωτές αντιδράσεις στον Πανναυπλιακό, καθώς εννιά ποδοσφαιριστές της ομάδας συναντήθηκαν αμέσως μετά την λήξη του αγώνα και αποφάσισαν να μην ξανακατέβουν σε προπόνηση και αγώνα αν δεν απομακρυνθεί ο προπονητής της ομάδας Πάνος Πανόπουλος (που μόλις ανέλαβε), καθώς και ο πρόεδρος κ. Ψυχογιός. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το stalanews.blogspot.gr οι ποδοσφαιριστές δείχνουν να είναι 100% σίγουροι για την απόφαση τους και μάλιστα ειπώθηκε ότι ο Πανναυπλιακός δεν μπορεί να γίνει περίγελος κανενός. Μάλιστα τόνισαν ότι έχει ενημερωθεί ο κ.Κανούσης, γενικός αρχηγός της ομάδας του Πανναυπλιακού για την απόφαση τους αυτή, η οποία είναι οριστική και αμετάκλητη. Χαρακτηριστικά ανέφεραν ..”δεν πάει άλλο…” και ότι δεν μπορούν να πηγαίνουν στους αγώνες και όλοι να γελούν με την ομάδα.

Μιλάμε για τους ”μεγάλους”, ντόπιους και έμπειρους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν αντέχουν άλλο την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του Ναυπλίου.

Μάλιστα όλοι ανέφεραν ότι είναι τεράστια τιμή να φορούν την φανέλα του Πανναυπλιακού αλλά με αυτόν τον προπονητή και με αυτόν τον πρόεδρο δεν ξανακατεβαίνουν να αγωνιστούν με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η απόφαση δεν φαίνεται να έχει παρθεί εν βρασμώ, επομένως μπορεί να γίνει αντιληπτό το πόσο τραγικά είναι τα πράγματα. Αναμένεται να δούμε ποιά θα είναι η αντίδραση της διοίκησης της ομάδας μετά από την δημοσίευση της απόφασης των 9 ποδοσφαιριστών.
 
Διαβάστε Επίσης: Στα άκρα η κατάσταση στον Πανναυπλιακό