ΕκδηλώσειςΑρχείο

Έχεις μία επιχειρηματική ιδέα και φοβάσαι να τη μοιραστείς;

Έχεις μία επιχειρηματική ιδέα και φοβάσαι να τη μοιραστείς;
Πώς μπορείς να την προστατεύσεις; Πως μπορείς να την υλοποιήσεις;

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που θα συζητηθούν στη διαδικτυακή συζήτηση (twitter chat με hashtag #STARTUPIDEAS), την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου (ώρα Ελλάδος 12:00-14:00).

Πρόκειται για μια συζήτηση που αφορά σε όλους όσοι έχουν ή θέλουν να αναπτύξουν τη δική τους επιχειρηματική ιδέα με απώτερο σκοπό να την υλοποιήσουν, χωρίς φόβο, αλλά με πάθος επιχειρηματικότητας. Σε αυτή τη διαδραστική διαδικτυακή συζήτηση αναζητείται η συμβολή και συμβουλή της ευρύτερης επιχειρηματικής κοινότητας, μέσα από τη γνώση, τις εμπειρίες, τις επιτυχίες και τις αποτυχίες που γνώρισαν οι ίδιοι οι επιχειρηματίες/σύμβουλοι/επενδυτές/εκπαιδευτές, ώστε να ενθαρρυνθούν και να ενδυναμωθούν οι εν δυνάμει αλλά και ενεργοί επιχειρηματίες για τη δημόσια έκφραση και ευρύτερη παρουσίαση των επιχειρηματικών τους ιδεών με στόχο την ταχύτερη και συνεργατική υλοποίησή τους.

Η διαδικτυακή συζήτηση θα διεξαχθεί LIVE σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο στο κοινωνικό δίκτυο twitter την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016 και ώρα Ελλάδος 12:00-14:00 με hashtag #startupideas.

Η δράση υλοποιείται από τη ΜΙΛΗΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ A.E. στο πλαίσιο του Startup Safary Athens, αξιοποιώντας παράλληλα τη διαδικτυακή κοινότητα συνεργατική ανάπτυξης επιχειρηματικών ιδεών innovvoice online startup ideabator.

#Gotastartupidea #afraid2share #how2secure #anyidea4myidea