ΑθλητισμόςΑρχείο

Βασιλιάς στις Πολεμικές Τέχνες το Ναύπλιο! (Pics)

739 αθλητές και 1340 συμμετοχές σε όλα τα αγωνιστικά στυλ συμμετείχαν στο μεγαλύτερο σε συμμετοχές και παλμό (ως τώρα) Παλαμήδειο πρωτάθλημα, το διήμερο 12&13 Νοεμβρίου αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα του νομό Αργολίδας.

Σωματεία από Αθήνα, Λαγονήσι, Μαρκόπουλο, Μαραθώνα, Δημητσάνα, Άργος, Κρήτη, Πάτρα, Χαλκίδα, Κύθηρα, Σπέτσες, Βαρνάβα, Κρανίδι……. άλλα και από Ιορδανία και Κύπρο έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να βγει ένα αποτέλεσμα πλούσιο σε θέαμα, ποιότητα αλλά και σε συγκίνηση!
 


Για άλλη μια χρονιά τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος, ο βουλευτής Αργολίδος, Γιάννης Αδριανός, ο πρόεδρος  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ κ. Μιχάλης Τριαντάφυλλου συνοδευόμενος από τον υπευθυνο της wako  κ. Μαυρομάτη  αλλά και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ-φού Λάμπρος Σταμούλης.

Το 10ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών τελούσε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού, της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ και του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. του  Δήμου Ναυπλιέων. Το σώμα διαιτησίας που διαιτήτευσε είναι πιστοποιημένο και από τις δύο ομοσπονδίες.
 


Οι διοργανωτές ευχαριστούν τον Δήμο Ναυπλιέων, τις επιχειρήσεις που βοήθησαν το πρωτάθλημα, και ιδιαιτέρα όλους του εθελοντές για τις σημαντικές υπηρεσίες που προσέφεραν.

Συνεχίζεται αυτό που ξεκίνησε πριν 10 χρόνια με αρκετή εμπειρία πλέον, και πολύ περισσότερη διάθεση, να γίνει το Παλαμήδειο πρωτάθλημα ένα από τα καλύτερα Διασυλλογικά πρωταθλήματα όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και τη Ευρώπης για το καλό του αθλήματος αλλά και για την στήριξη της τοπικής κοινωνίας.