ΕκδηλώσειςΑρχείο

Επιμορφωτικό σεμινάριο Αγωγής Υγείας στο Άργος

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αργολίδας«Ελπίδα Ζωής» πρόκειται να πραγματοποιήσει διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο, για τους Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, των Σχολικών Μονάδων της Αργολίδας, βασισμένο στο υλικό αγωγής Υγείας «Διαπροσωπικές σχέσεις 11-14ετών» του ΚΕ.Θ.Ε.Α., στις 21 Νοεμβρίου και 23 Νοεμβρίου στο Άργος.

Το υλικό πραγματεύεται θέματα όπως η κατανόηση των επιρροών, η φιλία, η αυτοεκτίμηση, η καλλιέργεια δεξιοτήτων επίλυσης συγκρούσεων, η λήψη αποφάσεων.

Το σεμινάριο συνολικής διάρκειας 8 ωρών θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης στην οδό Κοφινιώτου 20 στο Άργος.

Το αναλυτικό πρόγραμμα είναι:
– Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, ώρα 5μ.μ. -9μ.μ. και
– Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, ώρα 5μ.μ. -9μ.μ.

Μετά το τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Λόγω του Βιωματικού χαρακτήρα του σεμιναρίου ο αριθμός συμμετεχόντων θα είναι 18-20 άτομα.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο παρακαλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, στο fax:2751061265 του Κέντρου ή στο email: [email protected]. Αρμόδια στελέχη για την διεξαγωγής του Σεμιναρίου είναι η κα. Δέσποινα Μάρκου – Κοινωνική Λειτουργός και η κα. Βασιλική Γεωργιλά –Κοινωνική Λειτουργός.