ΕκδηλώσειςΑρχείο

Συνάντηση εικαστικών στον Δαναό

Έκθεση ζωγραφικής της Κωνσταντίνας Νανοπούλου – Δρίτσα, με θέμα: «Συνάντηση εικαστικών στον Σύλλογο Αργείων Ο ΔΑΝΑΟΣ», θα πραγματοποιηθεί από τις 2 Δεκεμβρίου έως και τις 11 Δεκεμβρίου.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι: Άννα Ζιάκα, Καλλιόπη Σπανού και Γιώργος Σαρρής.

Ώρες λειτουργίας: πρωϊ 10-1, απόγευμα 6 – 8.


Η Καλλιτέχνης:

Η Κωνσταντίνα Νανοπούλου γεννήθηκε στις 12 ιουλίου 1972 στην Αθήνα Αττικής. Διαμένει στο Άργος Μυκηνών του Νομού Αργολίδος και είναι έγγαμη με ένα παιδί.

Είναι απόφοιτος Λυκείου. Σπούδασε στον Ο.Α.Ε.Δ. στον Τομέα Ξενοδοχοϋπαλλήλων με χρήση Η/Υ και Υπαλλήλων Γραφείου με χρήση Η/Υ.

Διδάχθηκε από τη Σχολή “ABC DE PARIS” με καθηγήτρια την Τζένη Παπαδάκη, ζωγραφική και σχέδιο. Παρακολούθησε μαθήματα ελεύθερου σχεδίου και ζωγραφικής κοντά στο ζωγράφο Τάσο Γιαννόπουλο, αλλά και ελεύθερο σχέδιο και ζωγραφική στον οργανισμό Ν.Ε.Λ.Ε. στο Ναύπλιο με το ζωγράφο Ρήγα Ρηγόπουλο.

Έχει επίσης παρακολουθήσει προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης από τον Ο.Α.Ε.Δ. “stage” Υπαλλήλων διοίκησης και εξειδίκευση σε θέματα “Διοικητικής Υποστήριξης Υπηρεσιών”.

Έχει εργασθεί ως Διακοσμήτρια στο Super Market ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ. Ως υπάλληλος γραφείου στην BEST FRUIT Βιοτεχνία Τυπ/σεως Αγροτικών Προϊόντων. Αργότερα εργάσθηκε ως Διοικητικός Υπάλληλος στο Κ.Ε.Π. Δήμου Άργους Μυκηνών και τα τελευταία χρόνια εργάσθηκε ως Διοικητικός Υπάλληλος στην ΙΝΕ-Γ.Σ.Ε.Ε και Δήμο Άργους Μυκηνών.

Το 2003-2004 υπήρξε Γενική Γραμματέας της Υπηρεσίας Πολιτισμού του Δήμου Αργολίδος (Δ.Ε.Π.Ο.ΑΡ.) αλλά και Γενική Γραμματέας Επιτροπής Ισότητας των δύο φύλλων του Δήμου Άργους.