ΚοινωνίαΑρχείο

Μητέρα Θανάση Λάμπρου: Υπήρχε άνθρωπος που την είδε να πυροβολεί! (Vid)

Στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε η μητέρα του δολοφονημένου καπετάνιου Θανάση Λάμπρου καθιστώντας σαφές πως η απογοήτευσή της για τις συνεχείς αναβολές της δίκης της συζύγου του γιου της, είναι τεράστια.

«Δεν ξέρουμε πού το πάνε. Είναι όντως άρρωστη η κοπέλα εκεί; Μήπως το κάνουν επίτηδες; Έχουμε όλα τα στοιχεία, τώρα πού το κολλάνε, δεν ξέρω. Αφού μας λένε άνθρωποι πως είδαν την ίδια που πυροβολούσε. Την είδε άνθρωπος. Φοβούνται να μιλήσουν. Την είδε άνθρωπος που πυροβολούσε. Έχουμε πολλά στοιχεία, αλλά ο κόσμος φοβάται. Έχουμε άνθρωπο που την είδε. Ήταν στην ταράτσα καλοκαίρι και κοιμότανε και τα είδε όλα: Μαλώνανε και πυροβόλησε. Έχει καταθέσει στην αστυνομία αλλά δεν θέλει να τον φανερώσουν πουθενά. Φοβάται. Ξέρεις τι θηρίο είναι αυτή η μάνα;», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα του θύματος.

Η ίδια μίλησε ακόμα για την κόρη του γιου της αλλά και το πώς διαχειρίζεται την ταλαιπωρία των δικαστηρίων, αλλά και για το γεγονός πως υπάρχει πιθανότητα ο γιος της να μη δικαιωθεί ποτέ…