ΑθλητισμόςΑρχείο

Μετάλλια για τον Φοίνικα στην Αγία Τριάδα

Άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση για την Ναυπλιακή ομάδα Τοξοβολίας, τον Φοίνικα Αργολίδας στον Πανελλήνιο Αγώνα Α’ και Β’ Κατηγορίας που διεξάγεται αυτό το σαββατοκύριακο (10 και 11 Δεκεμβρίου) στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγίας Τριάδας.
 

Το ένα-δύο στις Γυναίκες του Ολυμπιακού Τόξου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, με εξαιρετικές εμφανίσεις, νέα ατομικά ρεκόρ, και άνοδο στην Α’ Εθνική Κατηγορία έκαναν οι αθλήτριες Κατσίλα Μάντυ (χρυσό μετάλλιο) και Κατσίλα Νατάσα (αργυρό μετάλιο), με τις Μπρούνχελτσλ Σαμπρίνα με νέο ατομικό ρεκόρ να καταλαμβάνει την 8η θέση, και την Μαρινάκη Αθηνά, αν και με έντονη ισχυαλγία, να βοηθά τον Σύλλογο και να καταλαμβάνει την 12η θέση.

Χάλκινο μετάλλιο για την Καρδαρά Γκέλυ στο Ολυμπιακό Τόξο Νεανίδων Α’ Εθνικής Κατηγορίας με νέο ατομικό ρεκόρ στην Α’ Εθνική Κατηγορία Νεανίδων, και επίδοση ανόδου στην Α’ Εθνική Νέων Γυναικών, και πρώτη θέση για τον Γιώργο Καραγιάννη στο Σύνθετο Εφήβων Β’ Εθν. Κατηγορίας, με άνοδο στην Α’ Εθνική Κατηγορία Εφήβων, αλλά και Α’ Εθνική Κατηγορία Νέων Ανδρών.
 

Στους άνδρες Ολυμπιακού Τόξου, στην Α’ Εθνική Κατηγορία, ο Γιάννης Παπαβασιλείου στον 3ο του αγώνα μέσα σε έξι μόνον ημέρες, μετά την 1η θέση της περασμένης Κυριακής στον ίδιο χώρο, και την 3η θέση (ισοβαθμώντας με τον 2ο) στο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων στην Δεκέλεια χθες όπου κατέλαβε και το αργυρό μετάλιο στο Ομαδικό με την ομάδα της Αστυνομίας, φανερά καταπονημένος σήμερα κατετάγη 5ος, ενώ στην Β’ Εθνική Κατηγορία, με νέα ατομικά ρεκόρ, συμμετείχαν οι αθλητές Λαζαρίδης Σωκράτης (21ος) και Γατσάκος Παύλος (25ος).