ΠολιτισμόςΑρχείο

Κούκλες και κούκλοι ΑΜΕΑ όπως δεν τους έχετε ξαναδεί (Vid, Pics)

Πέταξαν τις φόρμες τους και ντύθηκαν με επώνυμα ρούχα κάνοντας την πιο ωραία Επίδειξη Μόδας που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί, στο Άργος!

Παραολυμπιονίκες και Πρωταθλητές Ελλάδος ντύθηκαν με ρούχα υψηλής ραπτικής, καταχειροκροτούμενοι από πλήθος κόσμου που βρέθηκαν στο Μπουσουλοπούλειο Θέατρο για να τους δουν και να τους θαυμάσουν.

 

 

Τα ρούχα που φορούσαν τα κορίτσια σχεδιάστηκαν από τον Οίκο Baia, ενώ τα ρούχα που φορούσαν τα αγόρια από τον σχεδιαστή Μόδας Dante με τη συνεργασία του Il Modo. Τα κοσμήματα που φορούσαν τα μοντέλα σχεδιάστηκαν από την Αντωνία Παζιώτα.

 

 

Από την πασαρέλα πέρασαν μεταξύ άλλων ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης Παύλος Μάμαλος, αλλά και οι Μανώλης Στεφανουδάκης, Μπάμπης Βαρυτιμίδης, Κέλλυ Λουφάκη, Κώστας Δήμου, Κατερίνα Φουντουλάκη, Ελένη Πρελορέτζου, Ειρήνη Κουρούμπαλη, Παναγιώτης Κοντογιάννης, Τάνια Ιωακειμίδου, Ηλίας Ναμπλάντης.

 

Μαζί τους και γνωστοί Αργολιδείς αθλητές ΑΜΕΑ, που ήταν άλλωστε και η ψυχή της διοργάνωσης. Από την πασαρέλα πέρασαν η Μαριάνθη Νονοπούλου, ο Κωνσταντίνος Θεμελής, και ο Βαγγέλης Γουζούασης.

 

 

Οι συμμετέχοντες βραβεύτηκαν στο τέλος της εκδήλωσης.

Η πιο πρωτότυπη εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία «Ήφαιστος Αργολίδας», την Περιφεριακή Ενότητα Αργολίδας και τον δήμο Άργους Μυκηνών.