ΚοινωνίαΑρχείο

Ισόβια στη «Μαύρη Χήρα» της Κοιλάδας – Δικαιωμένος ο πατέρας

Ένοχη κρίθηκε με ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου η σύζυγος του Θανάση Λάμπρου, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ύστερα από περίπου τέσσερις εβδομάδες ακροαματικής διαδικασίας.

Η ποινή που της επιβλήθηκε είναι ισόβια κάθειρξη για την δολοφονία του συζύγου της τον Δεκέμβριο του 2014 στην Κοιλάδα και επιπλέον 18 μήνες για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ η ίδια επέλεξε να μην είναι παρούσα κατά την αναγγελία της ποινής.

Το δικαστήριο αποφάσισε επίσης η έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη ενώ διαβιβάζει στον εισαγγελέα πρωτοδικών Ναυπλίου αντίγραφα της δικογραφίας και των πρακτικών της δίκης για διερεύνηση τυχόν ποινικής ευθύνης – συμμετοχής στο έγκλημα και του φίλου του άτυχου καπετάνιου και ιδιοκτήτη της βίλας.


Δικαιωμένος ο πατέρας του θύματος

Την πλήρη ικανοποίησή και ανακούφισή του έδειξε ο πατέρας του καπετάνιου για την καταδίκη της κατηγορουμένης. «Ηρέμησε η ψυχή μου, νιώθω δικαιωμένος. Ευχαριστώ όλους τους δικαστές, που έκαναν καλά τη δουλειά τους» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Για τον αδελφικό φίλο του γιου του είπε ότι φαίνεται και αυτός ότι είναι μπλεγμένος, αλλά έδειξε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη η οποία θα αναλάβει την υπόθεσή του. «Δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη για τον φίλο του γιου μου», σημείωσε.

Video: arcadiaportal.gr