ΚοινωνίαΑρχείο

Το reunion της χρονιάς: Οι απόφοιτοι 1984 του 1ου και 2ου Λυκείου Nαυπλίου, ξανασμίγουν

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, ξαναζούν στιγμές που μυρίζουν σχολείο, οι απόφοιτοι 1984 του 1ου και 2ου Λυκείου Ναυπλίου (γενιά 1966). Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί στην ταβέρνα «Τα κιούπια» στα Πυργιώτικα.

 

Με σύνθημα «Γιατί μαζί μπορούμε να περνάμε όμορφα και ν΄ αγαπιόμαστε… μετά από 32 ολόκληρα χρόνια», οι τότε συμμαθητές θα έχουν την ευκαιρία να ξαναβρεθούν και να ξαναγνωριστούν, όσοι τουλάχιστον είχαν χάσει επαφή τα προηγούμενα χρόνια. Αλλά και αυτοί που αντάλλασαν μια καλημέρα στο δρόμο, σαν απλοί γνωστοί, θα έχουν την ευκαιρία να νοιώσουν και πάλι παιδιά και να θυμηθούν απίθανες στιγμές που έζησαν στο σχολείο τους.

 

 

Η ιδέα μιας συνάντησης των αποφοίτων του 1984 ξεπήδησε αυθόρμητα, πριν από λίγο καιρό. Επιστρατεύτηκαν κοινωνικά δίκτυα, τηλέφωνα, καταστάσεις από τα σχολειά και το reunion της χρονιάς, οργανώνεται μεθοδικά.

 

 

Αν κι εσείς έχετε αποφοιτήσει το 1984 από το 1ο και το 2ο Λυκείου Nαυπλίου και δεν το έχετε ακόμα πληροφορηθεί, δεν έχετε παρά να μπείτε στη Δημόσια Ομάδα «Απόφοιτοι 1984 1ου και 2ου Λυκείου Nαυπλίου» του facebook και να δηλώστε συμμετοχή.

 

Από τις προκαταρκτικές συναντήσεις για να οργανωθεί το reunion, φάνηκε ο ενθουσιασμός και η οικειότητα, μεταξύ αυτών των λίγων που βρέθηκαν, σα να μην πέρασε μια μέρα.