ΨυχαγωγίαΑρχείο

Στην Πελοπόννησο η νέα διαφήμιση του iPhone7! (Vid)

Τη νέα της διαφήμιση για το iPhone 7 Plus δημοσίευσε η Apple στο YouTube και η οποία μέσα σε λίγες ώρες ξεπέρασε τα 1.000.000 views. Μέσα από την βιτρίνα του iphone αναδύεται η Πελοπόννησος, και η Ελλάδα γενικότερα αφού εκτός από το μαγευτικό Πελοποννησιακό τοπίο, κυριαρχεί η Ελληνική γλώσσα και μουσική. 

Τα γυρίσματά έγιναν τον περασμένο μήνα στην Λακωνική Μάνη, και συγκεκριμένα στο γραφικό Οίτυλο και στον Γερολιμένα με πρωταγωνιστές, μεταξύ άλλων, και κατοίκους της περιοχής.

Όσο για την τιμή του Plus αυτή δεν τη λες και φθηνή αφού στην πιο οικονομική του έκδοση κοστίζει περί τα 970 ευρώ…


Η υπόθεση της διαφήμισης

Η διαφήμιση, που έχει τίτλο  «Take Mine», δείχνει ένα νεαρό κορίτσι που φτάνει  σε ένα ελληνικό παραθαλάσσιο χωριό για να επισκεφθεί τη γιαγιά της. Στο καφενείο του χωριού η εγγονή φωτογραφίζει τη γιαγιά χρησιμοποιώντας την λειτουργία του i phone «Πορτραίτο», διαθέσιμη αποκλειστικά στις ακριβότερες συσκευές της Apple. Ο ενθουσιασμός της γιαγιάς της για τη φωτογραφία είναι μεταδοτικός σε όλο το χωριό, το οποίο παίρνει σειρά και ποζάρει στο κινητό της.  Κάπως έτσι, η νεαρή αρχίζει να φωτογραφίζει όλο το χωριό. Τα παιδιά, οι γειτόνισσες, ο ιερέας, ένας ψαράς και ο βοσκός, η νεολαία του χωριού συγγενείς και φίλοι.

Η διαφήμιση αναμένεται να κάνει την τηλεοπτική της πρεμιέρα κατά τη μετάδοση της απονομής των βραβείων «Χρυσές Σφαίρες».