ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Έκαναν το καθήκον τους στον Δήμο Άργους – Μυκηνών

Με δελτίο τύπου ο Δήμος Άργους – Μυκηνών σπεύδει να μας ενημερώσει ότι ο μηχανισμός του λειτούργησε άψογα για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας. Όντως η συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων (Περιφέρεια, Δήμοι, Αστυνομία, κλπ.) ήταν αποτελεσματική και όλος ο μηχανισμός στο νομό Αργολίδας φάνηκε να δουλεύει καλά, όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενη ανάρτηση.

Όπως σημειώνεται στο δελτίο τύπου του Δήμου Άργους – Μυκηνών: «Ομαλοποιείται καθώς φαίνεται η κατάσταση μετά την έντονη χιονόπτωση καθώς  τα συνεργεία του Δήμου Άργους Μυκηνών βρίσκονταν σε επιφυλακή καθ΄όλη την διάρκεια των ακραίων καιρικών φαινομένων. Η διάνοιξη των δρόμων στα ορεινά χωριά του Δήμου μας έχει ολοκληρωθεί ενώ στα σημεία που κρίθηκαν επικίνδυνα λόγω ολισθηρότητας τα συνεργεία έριξαν αλάτι. Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών δήλωσε για όλους τους εργαζόμενους του Δήμου που εργάστηκαν για την διάνοιξη των δρόμων στις χιονισμένες περιοχές “Θα ήθελα να συγχαρώ τους εργαζόμενους του Δήμου μας που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να αντιμετωπίσουμε την κακοκαιρία και να μην αντιμετωπίσουμε σοβαρά προβλήματα. Επίσης θα πρέπει να αναφέρω την τροχαία για την πολύτιμη βοήθεια της και για την άριστη συνεργασία”.

Επισημαίνουμε πως τα σχολεία παρέμειναν κλειστά με απόφαση Δημάρχου ώστε να αποφευχθούν ατυχήματα. Για άλλη μια φορά ο μηχανισμός του Δήμου Άργους Μυκηνών λειτούργησε άριστα υπο την καθοδήγηση του Δημάρχου ο οποίος απέδειξε για άλλη μια φορά πως το “διοικείν εστί προβλέπειν”».