ΚοινωνίαΑρχείο

Έρχεται το reunion της γενιάς ΄66 στο Ναύπλιο (Pics)

Γεγονός θα είναι αυτό το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017, το το reunion που διοργανώνει η γενιά του 1966 – 1967, στο Ναύπλιο. Συμμαθητές – απόφοιτοι του 1984, συναντούνται ξανά 33 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους από το 1ο και 2ο Λύκειο Ναυπλίου.

 

 

Όλο το προηγούμενο διάστημα, σε μια εναγώνια αναμόχλευση του παρελθόντος, οι συμμαθητές ξεσκόνισαν παλιά σεντούκια και συρτάρια και «ξέθαψαν» φωτογραφίες από το σχολειό τους, από το προαύλιο που συναντιόνταν πέντε μέρες τη βδομάδα, από τις κοπάνες που τότε κρατούσαν κρυφές ως επτασφράγιστο μυστικό ή από τις σχολικές εκδρομές.

 

https://old.anagnostis.org/wp-content/uploads/2017/01/symmathites-nafplio_3.jpg

 

Άνθρωποι και γεγονότα από το χθες, ξανάρχονται μαζί στο προσκήνιο του σήμερα και μοιράζονται μια οικειότητα που έχει χαθεί από καιρό…

 

 

Το reunion έχει προγραμματιστεί αυτό το Σάββατο στις 8 το βράδυ στην ταβέρνα Κιούπια, στα Πυργιώτικα και κάποιοι ξεκουράζονται από τώρα για να αντέξουν μέχρι το ξημέρωμα, ώστε να προλάβουν να πουν και να μοιράσουν, όσα έχασαν τις προηγούμενες τρεις δεκαετίες.

 

 

Με σύνθημα «Γιατί μαζί μπορούμε να περνάμε όμορφα και ν΄ αγαπιόμαστε… μετά από 32 ολόκληρα χρόνια», οι τότε συμμαθητές θα έχουν την ευκαιρία να ξαναβρεθούν και να ξαναγνωριστούν, όσοι τουλάχιστον είχαν χάσει επαφή τα προηγούμενα χρόνια. Αλλά και αυτοί που αντάλλασαν μια καλημέρα στο δρόμο, σαν απλοί γνωστοί, θα έχουν την ευκαιρία να νοιώσουν και πάλι παιδιά και να θυμηθούν απίθανες στιγμές που έζησαν στο σχολείο τους.

 

 

Η ιδέα μιας συνάντησης των αποφοίτων του 1984 ξεπήδησε αυθόρμητα, πριν από λίγο καιρό. Επιστρατεύτηκαν κοινωνικά δίκτυα, τηλέφωνα, καταστάσεις από τα σχολειά και το reunion της χρονιάς, οργανώθηκε μεθοδικά.