ΕκδηλώσειςΑρχείο

Βγαίνουν στο κυνήγι για τον κρυμμένο θησαυρό στο Λυγουριό

Για πρώτη φορά διοργανώνεται «Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λυγουριού «Ο Καββαδίας», στα πλαίσια των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεως, που θα κορυφωθούν την Καθαροδευτέρα με το παραδοσιακό Λυγουριάτικο Κρναβάλι.

Το Κυνήγι του Θησαυρού θα γίνει το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 10 το πρωί, στον αύλειο χώρο της αποθήκης εργασιών του Λυγουριάτικου Καρναβαλιού, όπου θα δοθούν και οι σχετικές αναλυτικές οδηγίες, με σλόγκαν: «Για να ψάξω, για να βρω, συμμετέχω μ’ ένα ευρώ». 
 

Κάθε ομάδα πρέπει να αποτελείται από 4-7 άτομα και κατά την εγγραφή στο παιχνίδι οφείλει να δηλώνει και το όνομα με το οποίο θα διαγωνιστεί. Θα υπάρξουν δύο κατηγορίες: μία για τα παιδιά του δημοτικού, όπου η διαδρομή θα είναι μικρή και μία για τις υπόλοιπες ηλικίες. Οι ηλικιακές ομάδες δημοτικού μπορούν να επιλέξουν εάν θα συνοδεύονται ή όχι από κάποιον ενήλικα. Στην πρώτη περίπτωση είναι στη δική τους ευχέρεια σε ποια διαδρομή θα δηλώσουν συμμετοχή, ενώ εάν δεν συνοδεύονται, είναι υποχρεωτικό να συμμετέχουν στην μικρή διαδρομή.

Το έπαθλο για τη νικήτρια ομάδα σε αυτή την κατηγορία θα είναι 50€, ενώ για την μεγάλη διαδρομή 100€.

Το «Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού», δημιουργεί ομάδες, παρέες δίνει το έναυσμα στους συμμετέχοντες να περιηγηθούν στον τόπο μας και να ξεσκονίσουν τις γνώσεις τους. Είναι προσκεκλημένοι, μικροί και μεγάλοι, σ’ ένα ταξίδι στις γνωστές και άγνωστες γωνιές του χωριού μας, σ’ ένα ταξίδι στο χώρο και στο χρόνο.

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι έως τις 16 Φεβρουαρίου στα τηλέφωνα 6948893359 (Δημητράκη Δέσποινα) και 6973052733 (Τουρλούκη Γεωργία).