ΕκδηλώσειςΑρχείο

Ναύπλιο: Το θέμα της στέγασης των φοιτητών στο σανίδι

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30 στο θέατρο Τριανόν η θεατρική ομάδα Cluedo που απαρτίζεται από φοιτητές του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου και κατοίκους της περιοχής Αργολίδας, παρουσιάζει την παράσταση “ΕΣΤΙ _ Α _ ΔΥΝΑΤΟΝ”, μια διαδραστική θεατρική παράσταση κοινωνικού θεάτρου (θέατρο φόρουμ), σε συνεργασία με την Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου, το Θεατροδρόμιο Ναυπλίου και με την υποστήριξη του Φοιτητικού Συλλόγου του ΤΘΣ.

Μία δυνατή και φρέσκια παράσταση που μας φέρνει αντιμέτωπους με το σοβαρότατο θέμα της στέγασης των φοιτητών.

Μέσα από προσωπικά βιώματα, μαρτυρίες και γεγονότα σε πολλά πανεπιστήμια της χώρας, η ομάδα Cluedo αποφάσισε να δώσει ζωή σε αυτό το πρόβλημα και να το επικοινωνήσει, προκειμένου να διερευνήσουμε τις πιθανές λύσεις όλοι μαζί.

Ήδη, από την πρώτη φορά που δόθηκε η παράσταση, έδωσε τροφή για σκέψη στο κοινό που την παρακολούθησε και στην συζήτηση που ακολούθησε πρότεινε λύσεις που παρουσιάστηκαν από το κοινό παρεμβαίνοντας στις σκηνές.

Η παράσταση πραγματοποιείται με τη στήριξη του Δήμου Ναυπλιέων – ΔΟΠΠΑΤ.
 

Οι συντελεστές σας προσκαλούν να την παρακολουθήσετε και να παρουσιάσετε τις δικές σας προτάσεις στην ανοιχτή θεατρική συζήτηση που θα ακολουθήσει: Εστί _ αδύνατον ή Εστία _ δυνατόν;

Συντελεστές της παράστασης:
Φοιτητές: Έφη Αργυρίου, Αγγελίνα Αλφαντάκη, Άλκηστις Βασιλάκου, Ναταλία Πατρινέλη, Αγγελική Πουλημά, Μάνος Σπιτάλας, Ειρήνη Χαιρετάκη.

Κάτοικοι της Αργολίδας: Θεοδώρα Ρεντούλη, Ντίνα Καλογεροπούλου, Ανδρέας Μανούχος, Μαρία Μπακάλη, Μαρία Ελευθεριάδη, Σούλα Παναγιώτου, Αναστασία Σταμούλη, Χριστίνα Ζώνιου.

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ– 6974940488, ΘΕΑΤΡΟΔΡΟΜΙΟ – 6939010904.