ΕκδηλώσειςΑρχείο

Παρουσίαση συλλογής διηγημάτων «Δρόμος» στο Άργος

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας μας προσκαλεί στην παρουσίαση της συλλογής διηγημάτων «Δρόμος» του Πέτρου Κουτσιαμπασάκου (εκδόσεις Πατάκη), η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου στο νέο θέατρο της  Πολιτιστικής Αργολικής Πρότασης, στο Άργος (Οδός Οδυσσέα Ανδρούτσου 13) με ώρα έναρξης 7.00 μ.μ.
 

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται  με τον Σύλλογο Θεσσαλών Αργολίδας και την Πολιτιστική Αργολική Πρόταση. Το βιβλίο παρουσιάζει η κ. Καλλιόπη Καλποδήμου (Φιλόλογος- Θεατρολόγος) και διαβάζουν αποσπάσματα οι κ.κ. Γιώργος Τασσιάς, (Φιλόλογος), Νικόλας Ταρατόρης (Σκηνοθέτης). Στην εκδήλωση θα παρίσταται και ο κ. Δημήτρης Κουτσιαμπασάκος, ο οποίος θα προβάλλει ένα απόσπασμα της εκπομπής,  «Βιβλία στο κουτί» ( Σκηνοθεσία: Σπ. Τσιφτσής, Καλλιτεχνική επιμέλεια-Παραγωγή: Πέννυ Παναγιωτοπούλου), που αφορά στη συνέντευξη που έδωσε ο συγγραφέας στον κ. Σπύρο Γιανναρά.

Ο Πέτρος Κουτσιαμπασάκος γεννήθηκε στα Τρίκαλα Θεσσαλίας το 1965. Σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έζησε και εργάστηκε στην Αθήνα ως επιμελητής κειμένων και μουσικός. Έχει εκδώσει τα βιβλία Η Σκεπή  (Εστία, 2004) Hotel ένοικοι γραφής- Είμαστε όλοι μετανάστες (συλλογικός τόμος, Πατάκη, 2007), Πόλη παιδιών (Πατάκης, 2012), Δρόμοι (Πατάκης, 2015). Έφυγε αδόκητα από τη ζωή το 2014.