ΡεπορτάζΑρχείο

Έτρεξαν και απόλαυσαν το Ναύπλιο! (Pics)

Με ρεκόρ συμμετοχών ολοκληρώθηκε ο 4ος Μαραθώνιος Ναυπλίου με τους δρομείς άσχετα με τη θέση που τερμάτισαν να χαίρονται για τη συμμετοχή τους σε αυτή τη μεγάλη αθλητική γιορτή.

Περίπου 6000 δρομείς απ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας, πήραν μέρος στον φετινό μαραθώνιο, τρέχοντας ως επί το πλείστον σε διαφοροποιημένη διαδρομή σε σχέση με τα προηγούμενα τρια χρόνια.
 

Εκτός από αυτούς που έτρεξαν στις μεγάλες αποστάσεις (Μαραθώνιος – Ημιμαραθώνιος) υπήρξαν και αυτοί που προτίμησαν τις μικρότερες διαδρομές (5 χλμ. και 2,5 χλμ), ανάμεσά τους και κάποιοι επώνυμοι ηθοποιοί και πρώην αθλητές σε ομαδικά σπορ, όπως ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Νίκος Οικονόμου, ο Μανώλης Παπαμακάριος, ο Γιώργος Αμανατίδης κ.α.
 

Πολλοί ήταν και οι μαθητές από σχολεία της περιοχής (και όχι μόνο), που το διασκέδασαν αγωνιζόμενοι με πάθος και ένταση.

Φυσικά δεν έλλειψαν και οι αθλητές από τα special Olympics όπως και πέρσι, καθώς και οι μαμάδες – μπαμπάδες με τα μικρά τους.
 

Ο καιρός βοήθησε, η διοργάνωση κρίνεται επιτυχημένη χωρίς παρατράγουδα και ευτράπελα, και βάζει πλώρη για νέα ρεκόρ του χρόνου…