ΑθλητισμόςΑρχείο

Επέστρεψε στη Γ’ Εθνική ο Οίακας!

Εξασφάλισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΚ (Ένωση Αργολιδοκορινθίας) ο Οίακας τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος. Οι Ναυπλιώτες επιστρέφουν στην Γ’ Εθνική με στόχο να καταφέρουν αυτή τη φορά την παραμονή.

Ο τελευταίος αγώνας στο ΔΑΚ Ναυπλίου θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα και όλοι θα πρέπει να ενισχύσουν την ομάδα.


Τα εύσημα από Κωστούρο και Γκιόλα:

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος πανευτυχής γι’ αυτή την εξέλιξη δήλωσε: «Μία μπασκετική άνοδος πάντα θα σχηματίζει ένα χαμόγελο στα χείλη και θα γεμίζει με χαρούμενα συναισθήματα την ψυχή των φίλων του αθλήματος. Έτσι και τώρα με την άνοδο του Οίακα στη Γ´ Εθνική. Πολλά συγχαρητήρια και ευχές στους παίκτες, στο προπονητικό team και στους παράγοντες για την μεγάλη επιτυχία τους η οποία αντανακλά σε όλους τους φιλάθλους του δήμου μας».

Αντίστοιχα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας συγχαίρει την ομάδα μπάσκετ του Οίακα Ναυπλίου για την κατάκτηση του τίτλου σημειώνοντας: «Θέλω να συγχαρώ δημόσια την ομάδα μπάσκετ του Οίακα Ναυπλίου   η οποία κατέκτησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας στην   τοπική Ένωση  και από τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται και πάλι στην Γ Εθνική κατηγορία. Αξίζουν έπαινοι στους καλαθοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο και το Διοικητικό Συμβούλιο για την  μεγάλη , συλλογική , προσπάθεια που κατέβαλαν   και οι κόποι τους δικαιώθηκαν. Πολλά μπράβο στον ιστορικό Οίακα, εύχομαι μια πολύ καλή παρουσία στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και να δούμε την ομάδα αυτή ακόμη πιο ψηλά».