ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Η διάδοχη κατάσταση στον ΔΟΠΠΑΤ

Ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα αποφάσισε να δώσει ο Δημήτρης Κωστούρος με την Κωνσταντίνα Αναστασίου – Σμυρναίου να αναλαμβάνει πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ.

Η νέα πρόεδρος καλείται να συνεχίσει και να εμπλουτίσει το πετυχημένο έργο της Πόπης Καλκούνου στον Πολιτισμό, το οποίο μάλιστα αναγνωρίστηκε και από τον επικεφαλή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χρήστο Γραμματικόπουλο.

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων κατά την σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ευχαρίστησε την απερχόμενη Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού – Περιβάλλοντος – Αθλητισμού & Τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων και καλωσόρισε στα νέα της καθήκοντα την κ. Αναστασίου – Σμυρναίου.

Η κ. Αναστασίου είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης. Υπηρετεί ως Κοινωνική Επιθεωρήτρια Εργασίας του Τμήματος Κοινωνικής Επιθ/σης Αργολίδας.

Έχει διατελέσει:
– Προϊσταμένη του Τμήματος Εργασίας Άργους
– Προϊσταμένη του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας της Δ/σης Επιθεώρησης του Ν. Αργολίδας
– Προϊσταμένη του Τμήματος Συντονισμού, Ελέγχων Αξιολόγησης και Τεκμηρίωσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κοινωνικής Επιθεώρησης Πελοποννήσου
– Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Επιθεώρησης Αρκαδίας

Διευθύντρια Περιφερειακής Διεύθυνσης Πολιτικών Δικαιωμάτων και Προστασίας Πολιτών Ν. Αργολίδας

Διευθύντρια Περιφερειακής Διεύθυνσης Κοινωνικής Επιθεώρησης Πελοποννήσου (ΣΕΠΕ)