ΟικονομίαΑρχείο

Μοστράρουν φρέσκα φρούτα και λαχανικά από την Πελοπόννησο

Στη Διεθνή Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών, με την επωνυμία “FRESKON”, που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 27 έως τις 29 Απριλίου, προτίθεται να συμμετάσχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο και μοναδικό εκθεσιακό γεγονός στα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο. Η FRESKON καλύπτει όλο το φάσμα των φρέσκων φρούτων και λαχανικών και προσφέρει ευκαιρίες δικτύωσης και επαφών με τους βασικούς φορείς λήψης αποφάσεων. Περιλαμβάνει ένα ευρύ πρόγραμμα προσκεκλημένων εμπορικών επισκεπτών με προγραμματισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις. Προσελκύει εκθέτες και επισκέπτες από τις διεθνείς αγορές και όλους τους τομείς του κλάδου και αποτελεί σημείο συνάντησης των Διεθνών Επαγγελματικών επαφών στον τομέα των Φρέσκων Φρούτων και λαχανικών.

Λόγω περιορισμένου χώρου 15 θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας για τους συμμετέχοντες στην συγκεκριμένη έκθεση. Οι ενδιαφερόμενοι δεν θα έχουν καμία επιβάρυνση όσον αφορά την ενοικίαση χώρου και την κατασκευή του περιπτέρου αλλά απαιτείται η παρουσίαση τους καθ’όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να συμπληρώσει την επισυναπτόμενη αίτηση και να την αποστείλει στο email: [email protected] ή στο φαξ: 2713601115 έως την Τετάρτη 29 Μαρτίου.