ΨυχαγωγίαΑρχείο

Γεφυροποιός ο Πατούλης

Έστω και στο παραπέντε και ενώ μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να έχει ανακηρυχτεί ο εργολάβος της “προσωρινής λύσης” που προωθούσε μέχρι χτες μόνος του ο Δήμος Άργους – Μυκηνών, ο δήμος Ναυπλιέων έκανε ένα βήμα συμβιβασμού και γεφύρωσε το χάσμα που είχε δημιουργηθεί πριν μερικούς μήνες.

Η διαφορά μεταξύ της πρώτης συμφωνίας μεταξύ των δύο μεγάλων δήμων είναι πλέον ότι αρχικά η δεματοποίηση και η εναπόθεση των σκουπιδιών θα γινόταν σε οικόπεδο του δήμου Άργους- Μυκηνών στα Γκριμάρια, η νεότερη συμφωνία προβλέπει ότι η Δεματοποίηση θα γίνεται στο ίδιο σημείο που προέβλεπε η αρχική συμφωνία ενώ η αποθήκευση των δεματοποιημένων θα γίνεται στο παλαιό γήπεδο της Τίρυνθας. Αυτό κρίθηκε αναγκαίο προκειμένου το σημείο αυτό να χρησιμοποιηθεί ως σημείο μεταφόρτωσης και των δεματοποιημένων σκουπιδιών της Ερμιονίδας.

Σημαντική συνεισφορά στην προσέγγιση μεταξύ των δύο δημάρχων είχε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Πατούλης, στο γραφείο του οποίου επήλθε η γεφύρωση της ρήξης.

Από πλευράς δήμου Άργους Μυκηνών εκφράστηκε η ικανοποίηση για την “επιστροφή του συνεταίρου” ενώ από πλευράς Ναυπλιέων διέρρευσε ότι “αποδείξαμε πως δεν ‘φύγαμε ποτέ’”

(2017/04/01)