ΑθλητισμόςΑρχείο

Πρωτιές και εκπλήξεις για τον Αργολικό στίβο

Στην Πάτρα πραγματοποιήθηκε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών όπου συμμετείχαν οι αθλητές και αθλήτριες του Αριστέα Άργους και του Σ.Δ.Υ. Αργολίδας Στίβου.

Η Βίκυ Κοτσοβού του Αριστέα ξεκίνησε την χρονιά της με ανεβασμένους στόχους αφού κατάφερε να αγωνιστεί και να κατακτήσει την πρώτη θέση στον ακοντισμό και την Πέμπτη θέση στην σφαιροβολία. Αντίστοιχα ο Δημήτρης Πλατής κάνοντας έναν σπουδαίο αγώνα κατάφερε να εξασφαλίσει την πρώτη θέση ξεπερνώντας κι αυτός τον εαυτό του.

Να σημειωθεί πως και οι δύο αθλητές έπιασαν τα όρια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
 

Την έκπληξη έκαναν τα κορίτσια της ομάδας του Σ.Δ.Υ Αργολίδας Στίβος (Καραπάνου, Γιαγού, Ντόκου, Καρκαλάτου) στην σκυταλοδρομία 4×100μ. κατακτώντας την 2η θέση με επίδοση 51,2″ πιάνοντας και όριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών.

Στα ατομικά αγωνίσματα η Ελπίδα Καρκαλάτου κέρδισε τα 100μ με επίδοση 12,1″ που είναι ατομικό της ρεκόρ και επίσης όριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η Βασιλική Γιαγού, αυτήν την φορά ήταν μακριά από τον καλό εαυτό της και τερμάτισε 6η στα 400μ με 61,30″. Μία θέση πίσω της ήταν η μικρότερη της παρέας, η Μαριτίνα Ντόκου με 62,50″, ισοφαρίζοντας το ατομικό της ρεκόρ. Η Φιορίνα Καραπάνου, κάτω από καταρρακτώδη βροχή, κατάλαβε την 6η θέση στην σφαιροβολία Γυναικών με επίδοση 10,30μ.