ΚοινωνίαΑρχείο

Τα σκουπίδια της Καραθώνας «έπνιξαν» τους τουρίστες!

Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα στην παράνομη χωματερή της Καραθώνας από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία με αποτέλεσμα οι ουκ ολίγοι τουρίστες που βρέθηκαν σήμερα στο Ναύπλιο από τα τρία κρουαζιερόπλοια, να βρεθούν αντιμέτωποι με μία αποπνικτική ατμόσφαιρα! 

Η πυροσβεστική κατάφερε τελικά να θέσει τη φωτιά υπό έλεγχο, και σα να μην έφταναν τα όσα τράβηξαν οι δύσμοιροι τουρίστες, είχαμε και πεδίο δόξης λαμπρό για πολιτική αντιπαράθεση.
 

 

Συγκεκριμένα ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο για ανεπάρκεια και ανικανότητα σημειώνοντας πως «Η πόλη μας πνίγεται στους καπνούς των σκουπιδιών. Τίθεται ενδεχομένως θέμα δημόσιας υγείας για τους δημότες. Ο τουρισμός μας δυσφημίζεται ανεπανόρθωτα. Πραγματικά λυπάμαι…»

Και προσθέτει ο κ. Γραμματικόπουλος: «Τα χουμε πει εκατοντάδες φορές χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Η ανεπάρκεια και η ανικανότητα έχουν σκληρό τίμημα για τους δημότες μας».
 

«Τα ασήμαντα και τα γελοία κυριαρχούν στην ατζέντα των προτεραιοτήτων του Δήμου εις βάρος των σημαντικών και των σοβαρών θεμάτων. Δυστυχώς…» καταλήγει ο Χρήστος Γραμματικόπουλος.