ΟικονομίαΑρχείο

Βέλγοι για γυρίσματα στο Ναύπλιο

Σε Ναύπλιο, Αθήνα, Αγκίστρι, Τυρό, Λεωνίδιο και Μονεμβασιά θα βρεθεί βελγικό τηλεοπτικό συνεργείο της δημοφιλούς εκπομπής «BBDM» (Belges du Bout du Monde) «Οι Βέλγοι στην άκρη του κόσμου» για λογαριασμό του βελγικού τηλεοπτικού σταθμού RTBF, μία εκπομπή που είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο Βελγικό κοινό.

Αφορά τους Βέλγους που έχουν εγκατασταθεί στο εξωτερικό και παρουσιάζουν τον τρόπο ζωής στη νέα πατρίδα τους. Ένα από τα δέκα επεισόδια της εκπομπής είναι αφιερωμένο στην Ελλάδα και θα μεταδοθεί από το βελγικό ραδιόφωνο, ενώ από την άνοιξη του 2018 θα μεταδοθεί από τη βελγική τηλεόραση από το κανάλι «La UNE» και θα αναμεταδοθεί από το κανάλι «TV5 World».

Εν τω μεταξύ, γυρίσματα πραγματοποιούνται ήδη μέσα στον Απρίλιο σε Πελοπόννησο, Αθήνα, Εύβοια, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική από ρωσικό τηλεοπτικό συνεργείο του σταθμού Russia 24, με σκοπό την παραγωγή μίας σειράς βίντεο και τηλεοπτικών εκπομπών, που απευθύνεται σε ρώσους τουριστικούς πράκτορες, προκειμένου να ενημερώνουν καλύτερα τους Ρώσους τουρίστες που επιλέγουν ένα ταξίδι στην Ελλάδα.

Γυρίσματα ανά την Ελλάδα γίνονται και από άλλα ξένα συνεργεία, Ρωσικά και Γαλλικά, υπό την σκέπη του ΕΟΤ.