ΚοινωνίαΑρχείο

Χασαποσέρβικο με μπροστάρη τον Παναγιώτη Κωστάκη

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 του Μάη στο Κέντρο Απόλλων στο Κεφαλάρι η εκδήλωση για να τιμηθεί ο απελθόντας Πρόεδρος του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Άργους Παναγιώτης Κωστάκης για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά του.
 

Σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα, του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα καθώς και ο τίτλος του Επίτιμου Προέδρου του Συνδέσμου. Ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Σωτηρόπουλος εξήρε την προσφορά, το ήθος, την υπευθυνότητα και τη συνέπεια του κ. Κωστάκη.          

Ο τιμηθείς ευχαρίστησε το ΔΣ καθώς και όλους όσους συνεργάστηκε στα ΔΣ και τα μέλη του Συνδέσμου μας. Πρώτος έσυρε το χορό δείχνοντας το παράδειγμα αειθαλότητας, υγείας και ισχυρής θέλησης και έδωσε το έναυσμα για τρικούβερτο γλέντι.
 

Παρόντες στην εκδήλωση η σύζυγος του κ. Κωστάκη καθώς και ο καταξιωμένος επιστήμονας γιος του Προκόπης με τη σύζυγό του. Την εκδήλωση τίμησε και ο νυν Πρόεδρος του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Ναυπλίου κ. Διδασκάλου ο οποίος αναφέρθηκε με ιδιαιτέρως κολακευτικά λόγια στην προσφορά του κ. Κωστάκη. Φυσικά σύσσωμο το ΔΣ του Συνδέσμου και πολλοί συνάδελφοι.

Ο αποχαιρετισμός δόθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες με ένα χασαποσέρβικο και μπροστάρη τον Επίτιμο πλέον Πρόεδρό μας κ. Κωστάκη Παναγιώτη