ΚοινωνίαΑρχείο

Σε κινητοποιήσεις ΟΕΒΕ Αργολίδας και ΟΕΒΕ Άργους

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της ΓΣΕΒΕΕ, συμμετέχει στην πανελλαδική κινητοποίηση που έχει προγραμματιστεί την Τετάρτη 17 Μαρτίου. Η κεντρική κινητοποίηση  θα γίνει στην Αθήνα, στην πλατεία Κλαυθμώνος και ώρα 11:00 π.μ και θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή, με την συμμετοχή εργαζομένων από όλη τη χώρα.

Στο πλαίσιο αυτό θα μισθωθεί λεωφορείο για την μεταφορά των συναδέλφων όπου τα έξοδα της μετακίνησης θα καλυφθούν από την ΓΣΕΒΕΕ.

Προκειμένου η συγκέντρωση αυτή να είναι μαζική και επιτυχημένη, καλούνται όλοι οι επαγγελματίες, βιοτέχνες, έμποροι να ανταποκριθούν και να υπάρξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο γραφείο της ομοσπονδίας 09:00-13:00 και στο τηλ. 2752027415.

Την συμμετοχή της στην ίδια κινητοποίηση ανακοίνωσε και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων Άργους και καλεί όλα τα σωματεία-μέλη της να συμμετέχουν στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις για να εκφράσουν μαζικά την αντίθεσή τους στα νέα μέτρα που επιβάλλονται και ισοπεδώνουν τους αυτοαπασχολούμενους, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.