ΟικονομίαΑρχείο

Τιμούν το Ναύπλιο σε τουριστική έκθεση

Μια πολύ σημαντική αναγνώριση για τον Δήμο Ναυπλιέων αποτελεί η επιλογή του ως “τιμώμενου Δήμου” στην 1η έκθεση «Greek Travel Show 2017», όπου διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα “Έκθεση Τουριστικής Εμπειρίας” από τη ΔΕΘ – ΗELEXPO, από 19 έως 21 Μαΐου 2017 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο «Helexpo Maroussi».

Η έκθεση «Greek Travel Show 2017» παρουσιάζει προτάσεις τουριστικών προορισμών από όλη την Ελλάδα. Η επιλογή του Δήμου Ναυπλιέων ως «τιμώμενου Δήμου» αποτελεί τιμητική διάκριση των προσπαθειών τόσο της δημοτικής αρχής όσο και όλων όσων δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού στον Δήμο.

Αναφερόμενος στην τιμητική αυτή διάκριση, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος μεταξύ άλλων ανάφερε: «Δεν είναι καθόλου τυχαίο που το Ναύπλιο επιλέγεται ως «τιμώμενος Δήμος» σε μια έκθεση που για πρώτη φορά ανοίγει τα φτερά της στην τουριστική προβολή. Είναι αποτέλεσμα της σκληρής και διαρκούς προσπάθειας που καταβάλουμε όλοι, Δήμος και επιχειρηματίες στον τουρισμό, για την προσφορά υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους επισκέπτες τους Δήμου μας. Εύχομαι η έκθεση τουριστικής εμπειρίας να γνωρίσει επιτυχία και να συμβάλει στην περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη».

Οι επισκέπτες της Έκθεσης θα μπορέσουν να ενημερωθούν για τουριστικούς προορισμούς, να γνωρίσουν τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που αναπτύσσονται στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας, να ψυχαγωγηθούν και να προγραμματίσουν τις διακοπές τους.

Η έκθεσηείναι ανοιχτή Παρασκευή έως Κυριακή από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, με δωρεάν είσοδο για όλους, για το ευρύ κοινό, τους εμπορικούς επισκέπτες και τις ομαδικές επισκέψεις σχολών.