ΑθλητισμόςΑρχείο

Τέλος ο Δημήτρης Δημητρούλιας από τον Διομήδη

Προπονητής της Käerjeng είναι από χθες ο Δημήτρης Δημητρούλιας, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα του Λουξεμβούργου.

Ο 39χρονος τεχνικός έχοντας διανύσει μία πολύ καλή πορεία στην Ελλάδα και τον Διομήδη, με δύο πρωταθλήματα (2012, 2014), έναν ευρωπαϊκό τίτλο (Τσάλεντζ Καπ, 2012) και συνολικά επτά τελικούς, πραγματοποίησε το μεγάλο άλμα προς το εξωτερικό.

Ο Έλληνας τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα έτος με δικαίωμα ανανέωσης για μια ακόμα χρονιά και γίνεται έτσι ο πρώτος Έλληνας που θα δουλέψει ως προπονητής σε ομάδα χάντμπολ του εξωτερικού (εκτός Κύπρου), έχοντας εργαστεί την προηγούμενη χρονιά σε ελληνικό σύλλογο.

Υπάρχουν φυσικά και οι περιπτώσεις του Νίκου Γραμματικού, ο οποίος διατέλεσε παίκτης- προπονητής στην Ελβετική Βίντετουρ το 2005 και του Γιώργου Χαλκίδη που είναι πλέον προπονητής στην Κ19 της Βάκερ Τούν, έχοντας ολοκληρώσει την καριέρα του ως αθλητής στην Ελβετική ομάδα πέρσι το καλοκαίρι.

Οι «Λύκοι» σκέφτονται τη λύση του Γιώργου Ζαραβίνα αφού οι δύο πλευρές έχουν άριστες σχέσεις από την εποχή που ήταν αθλητής της ομάδας την τετραετία 2010-2014. Μάλιστα ως αρχηγός κατέκτησε με τους «Λύκους» τους τρεις τίτλους (δύο πρωταθλήματα και Τσάλεντζ Καπ) που έχει στην τροπαιοθήκη της η ομάδα.