ΚοινωνίαΑρχείο

Βγαίνει οικοδομική άδεια για το νέο κτίριο συσσιτίου της Ευαγγελίστριας

Tον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο επισκέφτηκαν την Τετάρτη 28 Ιουνίου στην Αθήνα, ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, οι Βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης και ο εφημέριος του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου π. Ελευθέριος Μίχος.
 

Η αντιπροσωπεία από την Αργολίδα ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για τη θετική εξέλιξη που πήρε πρόσφατα το Δημοτικό Συμβούλιο για την παραίτηση του Δήμου από την έφεση κατά του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου και την παραίτηση από το δικόγραφο της εφέσεως και την διαβεβαίωση για ένταξη σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα της ανέγερσης του κτιρίου του συσσιτίου.

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος,έδωσε άμεση εντολή στον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας Δόμησης της Εκκλησίας της Ελλάδος, π. Φιλόθεο Δέδε, για την έκδοση οικοδομικής άδειας του νέου κτιρίου του συσσιτίου και συνεχάρη για το έργο αυτό.
 

Επίσης, ενημερώθηκε για τις εξελίξεις που αφορούν την αποκατάσταση του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου.