ΠολιτικήΑρχείο

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τον θάνατο Παπανικολάου

Συλληπητήριο μήνυμα από τη ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας για τον θάνατο του Δημήτρη Παπανικολάου, στο οποίο μεταξύ άλλων σημειώνεται:

«Απεβίωσε σήμερα Κυριακή 2 Ιουλίου, στα 80 του χρόνια ο πρώην Δήμαρχος Άργους, Δημήτρης Παπανικολάου.Το τελευταίο διάστημα ο Δ. Παπανικολάου νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Διετέλεσε δήμαρχος της πόλης του Άργους για 12 ολόκληρα χρόνια (1986 -1998) αφήνοντας σημαντικό έργο.

Η ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας, αποχαιρετά το άξιο μέλος του Κόμματός μας, με τη συνεχή συμμετοχή στις δράσεις της Παράταξης και εκφράζει τα θερμά συλληπητήρια στους οικείους του.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Δευτέρα 3 Ιουλίου, στο Ναό Αγίου Πέτρου Άργους στις 17:00 και η ταφή στον κοιμητηριακό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Καλούνται τα μέλη της παράταξης να συμμμετάσχουν στο πένθος της οικογένειας του θανόντος, με την παρουσία τους στην εξόδιο ακολουθία».

 

Και από πλευράς ΠΑΣΟΚ πάντως ο φυσιοθεραπευτής Ανδρέας Χρονόπουλος αναφέρεται στην προσφορά του εκλιπόντα στην κοινωνία του Άργους. Όπως σημειώνει ο πολιτευτής με το ΠΑΣΟΚ: «Ο Δημήτρης Παπανικολάου με την 12ετή θητεία του ήταν ένας Δήμαρχος που πρόσφερε τα μέγιστα στην βελτίωση της τοπικής κοινωνίας του Άργους. Εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Αργολικής γης που θα τον σκεπάζει».