ΕκδηλώσειςΑρχείο

Μουσικές νότες με την Ελευθερία Αρβανιτάκη στα κυκλώπεια τείχη της Τίρυνθας

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αύγουστος και Μνημεία» η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας και ο Δήμος Ναυπλιέων διοργανώνουν συναυλία στον αρχαιολογικό χώρο της Τίρυνθας με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, το Σάββατο, 26 Αυγούστου και ώρα 21.00.

Η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια με τη μοναδική, κρυστάλλινη φωνή θα μας ταξιδέψει στον κόσμο της μουσικής της σε ένα δίωρο πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης. Μαζί της: Γ. Γεωργιάδης (μπάσο), Θ. Κοντογεώργης (πιάνο), Ν. Μέρμηγκας (λάφτα, λαούτο, μπουζούκι), Δ. Τσάκας (σαξόφωνο), Α. Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα & ενορχηστρώσεις).

Η είσοδος στη συναυλία θα είναι ελεύθερη.

Τίρυνθα Αρβανιτάκη Ρυθμίσεις

Για τη διευκόλυνση του κοινού θα υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς και επιστροφής του με το κόκκινο λεωφορείο (από το λιμάνι του Ναυπλίου) και με το ΚΤΕΛ. Το πρώτο δρομολόγιο θα ξεκινήσει στις 19.30. Παρακαλούνται οι επισκέπτες να αποφύγουν τη χρήση ΙΧ και να προτιμήσουν εναλλακτικά μέσα μετακίνησης. 
Η είσοδος στο χώρο της συναυλίας θα γίνει στις 20.00 και θα χρησιμοποιηθούν η βόρεια και η νότια πύλη του αρχαιολογικού χώρου (Τσεκρέκου και Αγροτικές Φυλακές αντίστοιχα).

Στη διάρκεια της συναυλίας δεν επιτρέπεται η κατανάλωση τροφίμων και ποτών καθώς και το κάπνισμα και κάθε χρήση πυρός.

Για την ομαλή έκβαση της εκδήλωσης παρακαλούνται οι επισκέπτες να ακολουθούν τις οδηγίες των υπαλλήλων του Δήμου Ναυπλιέων και της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας.