ΟικονομίαΑρχείο

Δεν θέλει να πουληθεί…

Σε αναζήτηση αγοραστή βρίσκεται και πάλι το γνωστό τριώροφο στο Μεγάλο Δρόμο (Β. Κωνσταντίνου), στην παλαιά πόλη του Ναυπλίου, αφού κανείς μέχρι τώρα δεν κατέθεσε ικανοποιητική προσφορά στο ΤΑΙΠΕΔ. 

Πρόκειται για ακίνητο εντός του παραδοσιακού ιστού της πόλης του Ναυπλίου, επί της οδού Β. Κωνσταντίνου 6, αποτελούμενο από υπόγειο, ισόγειο, πρώτο και δεύτερο όροφο, με εμβαδόν 279 τ.μ. και δομημένη επιφάνεια 514 τ.μ.

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ), ως σύμβουλος αξιοποίησης του ΤΑΙΠΕΔ, διαθέτει προς πώληση άλλα τρία οικόπεδα στην Αργολίδα, με την προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών και εγγράφων για την α’ φάση του ηλεκτρονικού διαγωνισμού (e-Auction VΙII) να λήγει την 31η Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα πωλούνται τρία γειτνιάζοντα παραθαλάσσια οικόπεδα στην Ερμιόνη. Τα συγκεκριμένα οικόπεδα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, όπως το Πόρτο Χέλι, η Ύδρα και οι Σπέτσες. Η έκταση είναι κατάλληλη για την ανέγερση ξενοδοχειακού συγκροτήματος υψηλού επιπέδου και παραθεριστικών κατοικιών. Το εμβαδόν τους είναι 171,043 τ.μ.