ΚοινωνίαΑρχείο

Αστυνομικοί από την Αργολίδα με τα Εθνικά χρώματα

Η Ασπασία Μπενέκη και ο Πέτρος Σμυρνιωτάκης θα εκπροσωπήσουν την Αργολίδα στην Εθνική Ομάδα Ενόπλων Μπάσκετ Γυναικών και στην αντιπροσωπευτική ομάδα Ποδηλασίας της Ελληνικής Αστυνομίας αντίστοιχα.

Στην Εθνική Ομάδα Ενόπλων Μπάσκετ Γυναικών η οποία αποτελείται από δέκα 10 αθλήτριες, συμμετέχει και η Ελληνική Αστυνομία με τρείς 3 παίκτριες, μία εκ των οποίων είναι η αστυνομικός Ασπασία Μπενέκη. Η εν λόγω ομάδα πραγματοποιεί λαμπρή πορεία, με τελευταία επιτυχία τη νίκη της σε αγώνα που διεξήχθη την 16 Σεπτεμβρίου στο κλειστό της Πυλαίας Θεσσαλονίκης, με την ομάδα μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ, η οποία αγωνίζεται στην Α1 Εθνική κατηγορία γυναικών, με σκορ 66-62.

Η αντιπροσωπευτική ομάδα ποδηλασίας της ΕΛ.ΑΣ. αποτελείται από δέκα 10 αθλητές και από την Αργολίδα συμμετέχει σε αυτή ο Πέτρος Σμυρνιωτάκης. Η εν λόγω ομάδα πήρε μέρος στους Αγώνες Ποδηλασίας των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που διεξήχθησαν στις 15 Οκτώβρη στην πόλη της Πάτρας και κατέκτησε την τρίτη θέση στην ομαδική κατάταξη.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας συγχαίρει θερμά τους συμμετέχοντες και τους προπονητές των ομάδων, ιδιαίτερα δε τα μέλη της που αγωνίζονται με αυτές και εύχεται ολόψυχα πάντα νίκες.